خانه / آموزش / طعمه جوشانده آرد جو

طعمه جوشانده آرد جو

مواد لازم:

۱/۲ لیوان آرد جو

۱ فنجان آرد ذرت

۱ فنجان آرد ساده

۱/۲ لیوان پنیر رنده شده

مواد را با هم ترکیب کنید ودر ظرفی بریزید وبه آنها آب اضافه کنید تا یک خمیر به دست بیاید و آنها را در اندازه های مناسب گلوله گلوله کنید ودر آب جوش بجوشاند. بعداز این مرحله طعمه ها را از آب در بیاورید وبگزارید تا خشک شود و با استفاده از ریسه جوشانده در ماهیگیری کپور استفاده کنید.

حتما ببینید

راهکارهای صید ماهی سونگ و شیربت

ماهیگیرانی که به صید این ماهی می پردازنند اکثر با یک سیستم مشابه قادر به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.