خانه / آموزش / ۱۰علت عدم موفقیت در صید کپور سایز

۱۰علت عدم موفقیت در صید کپور سایز

۱٫  نخی که قلاب را به نخ اصلی وصل کرده است خیلی بلند است که این موضوع ماهی را قادر می سازد که طعمه را برداشته، تست کند وبیرون بیندازد. و یا کوتاه بودن زیاد همین نخ که آزادی عمل را از ماهی برای برداشتن طعمه میگیرد.

۲٫در محلی که انتخاب کرده اید ماهی نیست. یا به جایی پرتاب کرده اید که ماهیها به ندرت در آن شنا میکنند.

۳٫  به علت فراوانی منابع غذای طبیعی ماهیها تغذیه نمیکنند. این موضوع در بعضی از دریاچه ها در مواقع بخصوصی از سال روی میدهد. (این مشکل امسال گریبانگیر ما هم شده بود. باران و در نتیجه سیل های بسیار شدید، کوههای اطراف دریاچه را می شست و به داخل دریاچه میریخت. آبی که پر از انواع دانه های گیاهی و حشرات بود. به مدت چندین هفته بعد از آن بارانهای تند بهاری در محل ماهیگیری من به ندرت کسی ماهی میگرفت یا حداقل ماهی درشت.)

۴٫ریسه به هم پیچیده است. بیشتر ریسه های بکار رفته برای کپور می تواند به دلایل زیاد از جمله پرتاب، در حین فرورفتن در آب، و تست و انداختن طعمه توسط ماهی به هم پیچیده و ناکارآمد شوند. (دوستان برای حل این مشکل ?در مورد ریسه های مخصوص کپور-  در مراحل پرتاب و فرورفتن در آب روش زیر را به کار بگیرید. پس از پرتاب در آخرین مترهای فرود طعمه از هوا به سطح آب، با انگشت اشاره در نزدیکی اسپول بیرون آمدن نخ را کند کنید. این کار باعث افت سریع شتاب وزنه شده و فاصله ای بین وزنه و طعمه ایجاد میکند. در حقیقت با این کار حالت پر مانندی به طعمه میدهیم. و به محض برخورد طعمه و وزنه به سطح آب، از بیرون آمدن هر گونه نخ از اسپول جلوگیری نمایید. )

۵٫  قلاب برای سایز طعمه خیلی کوچک است. اگر مایل به استفاده از قلابهای کوچک هستید باید مویی ریسه را بلندتر انتخاب کنید تا قلاب به راحتی افتاده و در دهان ماهی فرو رود.

۶٫در مقایسه با تعداد ماهیهای موجود در منطقه پرتاب، طعمه پاشی بیشتر از حد لازم بوده است. این موضوع بیشتر در ماههای سرد اهمیت دارد. اگر میدانید تعداد ماهیها کم است پس قلابها را در فواصل زمانی به جاهای مختلف پرتاب کنید.

۷٫  سرو صدای زیادی در بیرون آب به راه افتاده است. بعضی از کناره ها دارای پوشش سنگی درشتی است که هنگام چیدن وسایل و پرتاب با راه رفتن روی آنها لرزه هایی را به آب میفرستند که باعث ترسیدن ماهی ها شده و آنها را از آن ناحیه دور میکند.
۸ .استفاده از طعمه ای که کپور ها آن را به عنوان غذای خطر خیز علامتگذاری کرده اند. (البته این موضوع در کشور ما زیاد صدق نمیکند. چرا که ماهیهایی با طعمه آشنا هستند که یک یا چندین بار صید شده و به آب برگردانده شوند و متاسفانه در کشور ما غیر از افراد معدودی بیشتر ماهیگیران حتی به ماهیهای کمتر از ۱۰۰ گرم هم رحم نمیکنند.)

۹٫ماهیها طعمه شما را پیدا نمیکنند. این موضوع  میتواند به دو علت همزمان بستگی داشته باشد. ۱٫نداشتن بو توسط طعمه

۲٫جذاب نبودن رنگ طعمه.

که در این وضعیت ماهیهایی که از آن منطقه عبور میکنند متوجه وجود طعمه نمیشوند. وجود یکی از این شرایط شاید ماهی را به سوی قلاب جذب کند.

۱۰٫شاید به علت وزنه سنگین و بستر دارای گل و لای طعمه مخفی شده و قابل رویت برای ماهی نمی باشد.

حتما ببینید

طعمه جوشانده آرد جو

مواد لازم: ۱/۲ لیوان آرد جو ۱ فنجان آرد ذرت ۱ فنجان آرد ساده ۱/۲ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.